Golubac Smestaj Cene

Godinu sa svojim prijateljima na obali dunava u divnoj atmosferi uz dobru hranu i kvalitetnu muziku. Ovaj mali grad na dunavu predstavlja savrseno utociste od svakodnevnog stresa.

Vikend U Golupcu Smestaj Golubac Cene

Vila Golubac Divcibare Info Divcibare Smestaj Apartmani Hoteli

Vinci Soba Halo Oglasi

Od kragujevca mog grada do golupca je nekih 145 km ako je verovati google maps u.

Golubac smestaj cene. Koriscenje pomocnog lezaja po jednom danu iznosi. Na primer ako dolazite u golubac na vikend hotel golubacki grad vam nudi dva puna pansiona po ceni od 552000 dinara ili dva polupansiona po ceni od 456000 dinara. Ovaj objekat je takode ocenjen kao najisplativiji u gradu golubac.

Gosti dobijaju vise za svoj novac u poredenju sa drugim objektima u ovom gradu. Odlicni popusti na onlajn rezervacije hotela u gradu. Gosti koji ostaju sedam dana a zele pun pansion mogu odsesti u golubackom gradu po ceni od 1932000 dinara.

Najlepsi apartman u golupcu na samo 130km od beograda nalazi se golubac. Takode na nasem sajtu se nalaze hoteli apartmani vile kuce smestaji na poznatim planinama i gradovima srbije i planinama kao sto su zlatibor kopaonik divcibare. 100000 rsd po osobi.

Velika raspolozivost i odlicne cene. Po nagovoru devojke koja vec godinama dolazi u golubac maleni gradic na obali dunava resio sam i ja da tamo odem za vikend. Golubac ima veliki potencijal za razvoj i stvarno je steta to ne iskoristiti.

Cena nocenja ne ukljucuje dorucak. Godinu zapocnete nezaboravnim provodom. Pogledajte recenzije gostiju o hotelima i izaberite ponudu koja vam najvise odgovara.

Nazalost jako los hotel za tako prelepu i odlicnu lokaciju. Znali smo da nece biti savrseno jer je stariji hotel i cene nisu visoke ali za tako prljave i uzasne sobe nema opravdanja. Pa je presedanje u pozarevcu neminovnost.

Obezbedite odlicne cene smestaja za svoj predstojeci boravak. Direktna autobuska linija ne postoji. Pogledajte atrakcije koje vredi videti ili pronadjite privatni smestaj za sebe.

Cena ne ukljucuje boravisnu taksu po osobi 7000 rsd prijavljivanje od 1300h do 2200h odjavljivanje od 0700h do 1100h cena dnevnog boravaka od 1100h do 1900h iznosi. Golubac privatni smestaj apartmani ako zelite da posetite golubac informisite se na pravom mestu. Hotel golubacki grad ce uciniti sve da novu 2019.

Miran kraj jako blizu dunava i golubacke tvrdjave. Zato je golubac grad koji morate da obidete. Cene su za jednu osobu.

Ovde se zivi i uziva mirno lepo i u skladu sa prirodom. Smestaj u srbiji apartmani hoteli privatan smestaj turizam srbije banje srbije apartmani beograd apartmani novi sad hoteli apartmani sobe i privatni smestaj izdavanje smestaja u srbiji u banjama srbije. Udoban smestaj mi dosli sa bebicom od 6meseci i savrseno smo se odmorili.

Slike Selo Dobra Golubac Slike Srbije

Vila Golubac Divcibare Info Divcibare Smestaj Apartmani Hoteli

Pocetna Hotel Golubacki Grad