Golubac Tvrdjava Cena Karte

Putovanje na ovoj relaciji traje u proseku 2h i 46min u zavisnosti od prevoznika vrste autobusa i saobracajnih uslova. Ulazak u tvrdavu golubacki grad placaju svi posetioci a cene zavise od zone za koju je ulaznica kupljena.

Krstarenje đerdapom đerdapska Klisura I Golubacka Tvrđava Izleti

Ekapija Tvrđava Golubacki Grad Od 30 Marta Otvorena Za Posetioce

Spektakularno Golubacka Tvrđava Otvorena Za Posetioce Foto Video

Cena pojedinacne karte za ovu zonu je 1200 rsd i omogucava i ulazak u plavu zonu.

Golubac tvrdjava cena karte. Smestena je na visokim liticama na mestu na kom se reka suzava na samom ulazu u derdapsku klisuru. Ridan bb 12223 golubac 381 12 638 794 381 12 638 798. Cena karte odrasli 590 din cena karte deca 7 12 god 300 din deca do 7 godina u pratnji 1 odrasle osobe gratis trajanje plovidbe 1h 30min za organizovane grupe polazak po dogovoru min 60 odraslih krstarenje srebrno jezero ramska tvrdjava cena karte odrasli 990 din cena karte deca 7 12 god 450 din deca do 7 godina u pratnji 1 odrasle.

Tvrdjava golubac je obnovljena i otvorena za javnost marta 2019. Send your message. Tvrdjava golubacki grad tvrdjava golubacki grad.

Planirajte svoja putovanja udobno sa balkanviator. Marta 2019tokom uredenja lokaliteta i izmestanja magistralnog puta koji je prolazio kroz sam lokalitet pronadeni su ostaci iz turskog pa cak i iz rimskog perioda sto je uticalo na plan i rok rekonstrukcije. Pronadite red voznje i kupite karte online.

Full name e mail address your message. Nakon rekonstrukcije koja je zapoceta 2014. Godine tvrdava golubac je otvorena za posetioce od 30.

Nalazi se u nacionalnom parku derdap na desnoj obali dunava 4 km nizvodno od danasnjeg naselja. Na njenoj teritoriji i okolini bilo je jako burno ceste borbe. Golubacki grad ili golubac je srednjovekovna tvrdava spomenik kulture od izuzetnog znacaja.

Golubac je predivno malo mesto u blizini golubacke tvrdjave koju definitivno treba posetitikao i manastir tumane sa predivnom isposnicom u sumiza smestaj od srca preporucujem vikendicu carobni bregza dorucak i kafu preporucujem kafe nanaa za rucak restorane viking i zlatna ribica. Marta konacno otvara za posetioce i to nakon nekoliko godina rekonstrukcije novcem iz eu fondova. Ukupno 1 prevoznika vrsi uslugu autobuskog prevoza na ovoj relaciji za izabrani period.

Autobusi od golubac do beograd. Beogradi golubac se nalaze na udaljenosti od 13674 kmu zavisnosti od trase ova relacija sadzi 21 stanica. U blizini su izgradjeni o objekti koji sa tvrdjavom cine golubacki grad kompleks tvrdjave sa okolnim objektima.

Golubacka tvrdava se od 30.

Golubacki Grad Turisticka Atrakcija Broj 1 Zivot Dnevni List Danas

Tvrdjava Golubacki Grad Tvrdjava Golubacki Grad

Krstarenje Dunavom Termini U 2019 Tango Travel